Headerbild

Slottssprinten

"Slottssprinten - Mer än bara Rally"


Fullt hus på Slottet, ja det passar bra på helgens Event vid Ericsbergs Slott när Slottssprinten i Rally avgörs.

Helgen, 16 Juli med lite uppvisning kvällen 15 Juli, är vad som väntar bilsportentusiasterna vid fina Ericsbergs Slott i hjärtat av Sörmland utanför Katrineholm.
Katrineholms Motorklubb arrangerar då åter sin omåttligt populära Rally-helg, med event och uppvisningar på Fredagkvällen, Rallytävlingen på Lördagen och givetvis "After Rally" i slottssparken på Lördagskvällen, ett event som är stort saknat efter 3 års uppehåll.

När många andra arrangörer och event har svårt att fylla sina startlistor - ja då är det fullt på slottet. Maximala 180st tävlande bilar i rallyt och över 400st personer till "After Rally" med grillfest o underhållning i Slottsparken, så vi kan inte annat än vara nöjda hälsar eventgruppen i Katrineholms MK.
Och tävlingen - vilket startfält, landets elit och namnkunniga förare kommer mötas i en prestigefull kamp om sekunder och tiondelar över de 5st sträckorna som mäter drygt 37km. Helt omöjligt att på förhand att peka ut favoriterna till segrarna, det minst en handfull i de två största och tyngsta klasserna.

Och Fredagkvällen, jag då blir det uppvisningsrace vid Slottet som brukligt, där som vanligt all frivillig entré och bidrag går till välgörenhet, cancerfonder m.m.
Vad exakt som sker på Fredagkvällen från ca.kl.17, ja det håller vi på någon dag till på - med det blir sevärt, det lovar vi!

Så full fart mot helgen redan nu :-)
Slottsprinten - mer än bara Rally.
#FkkCancer

Bilsporthälsningar
Katrineholms Motorklubb och Ericsbergs Slott

Tävling och eventgruppen

info@kmk.nu


Adress

Katrineholms MK Lövåsvägen 18, nb 64147 Katrineholm

Kontakt

Tel: 0706555840 E-post: info@kmk.nu

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Stöd KMK via Bingolotto och Svenska Spel