Headerbild

Slottssprinten

"Slottssprinten - Mer än bara Rally"
RESULTAT SLOTTSSPRINTEN 2024

Info om program och Fredagens Event, finns under Slotts-Info

Vad som händer Fre-Lör 12-13 Juli ?
Fredag, öppen depå och mingel under em, Uppvisningsrace med klassiska och historiska rallybilar från kl.18. De kör en kortare rallysträcka som går i mål uppe vid Ericsberg / stallbacken. Första åket kl.18, prel. andra rundan från kl.19.
Givetvis fri entré Fredag på uppvisningen, eller valfri entré där intäkterna går till cancerforskningen mm. Det blir Rallyradio och WebbTV från målgången på sträckan. På Fredagen går det att åka upp till Ericsberg och parkera, följ skyltar och anvisningar från funktionärer. Startlistan finns i det Officiella Programmet, eller på denna länk för Fredagen.

Lördag, stora rallytävlingen - 185 startande, där första tävlande ger sig ut till de 5st rallysträckorna från 09.30. Första bil väntas till målgången på SS5 vid Ericsberg ca 13.10. Det officiella programmet finns att köpa på flertal ställen, läs här. Där finner du hela startlistan och karta över tävlingssträckorna.

I år välkomnar vi ett liveband/underhållare till Slottsparken, vi kör på med vårt klassiska tema, när Ronny o Ragge-kopiorna "Pökerz" intar scenen i Slottsparken. De kör en kortare scenshow vid 11.30 på Lördagen.

Sedan är de huvudshowen på "After Rally" i Slottsparken, där de intar scenen runt kl.22 - sen blir det DJ fram till kl.02.
(Grillfesten är fullbokad, men det går att komma som besökare efter kl.21, 100kr som betalas i Slottscafét)
Så full fart mot årets event. Slottssprinten - mer än bara Rally.
#FkkCancer

info@kmk.nu


Adress

Katrineholms MK Lövåsvägen 18, nb 64147 Katrineholm

Kontakt

Tel: 0706555840 E-post: info@kmk.nu

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Stöd KMK via Bingolotto och Svenska Spel