Headerbild

KMK´s Mr Karting, Kacke Hess har lämnat oss :-(

2023-12-16 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Vi har nyligen nåtts av beskedet att vår trogna medlem, funktionär och Kartingbanans medgrundare, Claes-Håkan "Kacke" Hess har gått bort efter en tids sjukdom i en ålder av 79 år.

Kacke var nästan synonymt med Kartingbanan i Valla, i över halva sitt liv har han varit "Mr Karting" i KMK, och stor del av Kartingsverige där nästan alla visste vem "Kacke" var.

Hur många timmar som ”Kacke” tillbringat på kartingbana i Valla vet ingen - men banan har under så många år varit som ett andra hem för honom.

Och den arbetsinsats som han lagt för vallabanan, kartingsektion och grupp - har varit ovärderligt, hans gärning är vad som är kännetecknet för en stor Eldsjäl.
Och för detta fick han 2011 SBF´s utmärkelse – Årets Klubbledare (bilden är från på SBF´s 75 årsjubileum, där SBF’s vice ordf Monica Möller delade ut utmärkelsen till en glad och överraskad ”Kacke”)

Vi minns honom med stor glädje och respekt, han kommer säkert alltid hålla ett öga på kartingbanan från himmelen, om han inte är upptagen med att flagga iväg ett nytt heat - för visst finns det väl en Kartingbana även uppe i himmelen.

Vila i frid bästa "Kacke", vi kommer tänka på dig när vi åker ut till kartingbanan i Valla.

 För att hedra "Kacke" på bästa sätt och det han brann för, så kommer KMK instifta en minnesfond - som årligen kommer dela ut ett Juniorstipendium till en av KMK's lovande kartingungdomar.

Begravningen kommer ske Tisdagen den 2 Januari 2024, och istället för blommor/kransar, så kommer vi/KMK sätta in en slant till denna nya minnesfond, och ser gärna att andra gör på samma sätt för att hedra "Kacke" i hans anda.

Vill man sätta in en slant, så gör detta till BG: 790-7306 eller Swish nr: 123 154 21 09 - märk detta med "Kacke".

KMK Styrelsen, Katrineholm 20231216

Adress

Katrineholms MK Lövåsvägen 18, nb 64147 Katrineholm

Kontakt

Tel: 0706555840 E-post: info@kmk.nu

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Stöd KMK via Bingolotto och Svenska Spel