Headerbild

Raceevent med Pontus Tidemand

2019-07-11 i Allmänt

Som supportpartner till PT (där vi har lite mer spännande på gång) så är KMK nu inbjudna med 2 personer att delta på ett Bilsportevent med Pontus Tidemand Fan Club, den 10 Aug i Charlottenberg. 

PT Event

"Lördagen den 10 augusti har du chansen att hänga med på sommarens hetaste motorevent. Du får i personlig atmosfär möta Pontus med team och dessutom hoppa in i högerstolen bredvid Pontus, i samma bil som han blev världsmästare i WRC 2 för en actionupplevelse som får adrenalinet att pumpa på högvarv. 

Som om inte det vore nog maxar vi upplevelsen med möjligheten att själv testa tävlingsnerverna bakom ratten på en Folkracebil i en kamp mot de andra deltagarna. 
Vid 13-tiden hälsar vi dig välkommen till Hökedalens Motorstadion i Charlottenberg och kör strax efter det igång aktiviteterna. Det bjuds på lättare mat samt dryck och vi utlovar en oförglömlig dag för den rallyintresserade med många skratt och nya bekantskaper. 
Vi beräknar att hålla på i cirka 3 timmar totalt. "
KMK har således två platser till detta event, vilka vi kommer lotta ut till intresserade klubbmedlemmar. 
Är du intresserad och kan ta dig till Charlottenberg Lör 10 aug, så skickar du ett mail till  info@kmk.nu  och anmäler dig till denna utlottning. Senast Sön 28 Juli måste vi fått din anmälan. 
Klubben står för 1000kr i reseersättning (för två personer som samåker).
På Mån den 29 juli kommer vi att dra de två vinnarna.
Kl.20.00 blir det en livesändning på klubbens Facebook-sida, direkt från klubblokalen. (Vinnarna meddelas såklart under kvällen).
Så nu har ni chansen till en unik möjlighet, kom dock ihåg att du måste kunna ta dig till Charlottenberg Lör 10 Aug.

Adress

Katrineholms MK Lövåsvägen 18, nb 64147 Katrineholm

Kontakt

Tel: 0706555840 E-post: info@kmk.nu

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Stöd KMK via Bingolotto och Svenska Spel